BSF-kvinderne tog sejren i Sundby
BSF-kvinder-copy-1.jpg
Det blev til en flot 3-1 sejr til BSF over Sundby. Foto: Privatfoto
Fodbold Lørdag spillede BSF kvindeholdet deres første opgør i kvalifikationen til den kommende 3F Liga.

Holdets første optræden var i Sundby Idrætspark, hvor de lokale helte fra Amager tog imod BSF.

Det blev en intens og tempofyldt affærer, hvor de omkring 300 tilskuere fik hele fem flotte mål og en fantastisk spændende afslutning, hvor BSF fortjent hentede en 3-2 sejr.

Kampen startede ellers med en lynscoring af hjemmeholdet, der efter blot 42 sekunder kunne sparke bolden i mål til stor jubel for de mange fremmødte tilskuere. Men de unge BSF-piger ville det anderledes og i det 43. minut bragte en velspillende Tanya Arngrimsen balance i regnskabet, da hun sparkede BSF tilbage i opgøret.

Der blev justeret en smule i pausen – ikke mindst på de offensive opgaver. På blot fire minutter viste en af truppens yngste spiller den blot 16-årige Agnete Nielsen, hvorfor hun er fast angriber på U17 landsholdet. Med to flotte scoringer bragte hun BSF på 3-1, hvilket holdt til det fjerde minut i overtiden. Her fik Sundby reduceret på et frispark, der på fornem vis blev sparket i mål, uden en chance for Mira Pastoft i BSF-målet.

Kampen sluttede som sagt med en vigtig sejr til BSF og i kommende weekend skal holdet en tur til det jyske, hvor Viborg venter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *