Bordtennis-esset kom på besøg
Bordtennis-1-copy.jpg
Jonathan Groth ved bordet klar til at spille et par bolde, mens eleverne fra Hedegårdsskolen ser nysgerrigt til. Foto: Privatfoto
Bordtennis Danmarks bedste bordtennisspiller Jonathan Groth besøgte idrætsklasserne på Hedegårdsskolen torsdag den 21. april.

Jonathan Groth er 5 dobbelt danmarksmester og har netop sidste weekend i en stor international turnering kvalificeret sig til OL i Rio til sommer.

Eleverne havde forberedt spørgsmål til Jonathan Groth om livet som professionel i Bundesligaen. Jonathan svarede imødekommende på alle spørgsmål. De fik blandt andet et indblik i, hvad det kræver af viljestyrke og afsavn for at nå så langt. Mange af idrætseleverne på Hedegårdsskolen drømmer selv om karrierer som professionel indenfor deres egen sport og derfor var besøget både en inspiration og en øjenåbner for, hvad et kræver at nå til tops indenfor idræt.

Jonathan Groth ligger lige nu nr. 50 på verdensranglisten, men forventer, at være mellem de 40 bedste bordtennisspillere i verden ved næste rating.

Bagefter havde eleverne mulighed for at spille nogle bolde med Groth. Det blev til mange luftslag, når Groth åbnede op for de skruede server, men også et lærerigt og inspirerende besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *