Basketdrengene ryddede bordet
basketvinder-2-copy.jpg
En flok stolte spillere med medaljer og diplom efter mesterskabet var i hus. Foto: Privatfoto
BAsketball Hedegårdsskolens basketdrenge startede med at kvalificere sig til finalen i DM i skolebasket og endte med at vinde det hele, da mesterskabet blev afholdt onsdag den 20. april og torsdag den 21. april i Glostrup Hallen.

I alt 11 drengehold og ti pigehold deltog og alle de kvalificerede hold havde inden vundet deres egen kreds, så det var kvalificerede hold, som Hedegård-drengene skulle op imod.

I den indledende runde vandt holdet alle sine kampe og de 14 drenge fra 8. C og 8. A gik videre til semifinalen hvor det blev til en sejr over Holmegård på 38-29.

I finalen ventede holdet fra Hørsholm og det blev en tæt dyst mod et godt hold. Ballerupholdet var bagud det meste af kampen, men fik kæmpet sig tilbage og endte med at vinde 34-29 og dermed havde drengene fra Hedegårdsskolen vundet alle kampe og dermed mesterskabet. Det var en flok stolte spillere, som dermed torsdag kunne vende hjem til Ballerup med pokalen og en guldmedalje om halsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *