Ærgerligt nederlag til BSF
BSF-Skjold-Birkerød-nærkamp-09-04-2016-copy.jpg
Det blev en skuffende sæsonstart for BSF mod Skjold Birkerød. Foto: Privatfoto
Fodbold BSF åbnede Sjællandsseriens forårsprogram lørdag mod Skjold Birkerød, der besøgte ”Gryden” i Ballerup Idrætspark. Kampen blev desværre tabt med 1-0.

Med godt vejr og en rigtig god forberedelse til sæsonen var scenen ellers sat og forventningerne høje til BSFs første kamp. De 90 minutters fodbold blev dog meget uforløst, og så måtte holdet gå fra banen som tabere af kampen.

Hurtigt gik det galt, da BSF lavede en dum og kostbar fejl på midten af banen, hvor man smed bolden væk til en Birkerød mand, der kunne tage et træk mod mål og sende bolden over BSFs keeper, som var langt ude af sit mål. En skidt start på kampen.

Resten af første halvleg kan der ikke skrives meget godt om. Tempoet var for lavt og intensiteten det samme, og kreativitet og fantasi var der ikke meget af. Samtidig havde Skjold Birkerød en enorm defensiv tilgang til kampen, hvilket gjorde det svært.

Efter pausen skete der dog noget. Pludselig kunne man genkende BSF, og der blev skabt et pres på modstanderens mål. I perioder var det ren powerplay, men de fysisk stærke Birkerød spillere tog godt fra i defensiven og gjorde det svært.

Det blev dog til et par chancer, men det var bare ikke BSFs dag, og da der blev fløjtet af var det fortsat med stillingen 1-0 til Skjold Birkerød. En skuffende indledning på foråret. Nu skal der tages revanche på lørdag, hvor BSF skal på udebane hos FC Øresund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *