225 hold klar til opstartsstævne hos BSF
2-jpg.jpg
fodbold I weekenden holder BSF stort opstartsstævne og inviterer alle til at kigge forbi Ballerup Idrætspark.

Traditionen tro inviterer BSF til sæsonens første stævne på græs. Dette er en gylden mulighed for at få spillet de første kampe på græs, inden sæsonen starter og det er altid et stort tilløbsstykke med omkring 225 hold tilmeldte.

Stævnet er for hold på alle niveauer og der inddeles efter niveau. Der spilles i både pige- og drengerækker fra U5 til U13.

BSF forventer, at mere end 4000 personer vil besøge anlæg i løbet af weekenden den 9./10. april. For at alle kan få en god oplevelse, er der sørget for parkeringsvagter, dommere, hjælpere, samt salg af sportstøj, bolde og andet fodboldudstyr. BSF Café er klar med flere udsalgssteder med mad og drikkevarer.

BSF opfordrer alle borgere i Ballerup og Skovlunde til at kigge forbi og opleve den store aktivitet i Ballerup Idrætspark. Stævnet begynder klokken 9.00 lørdag den 9. april.

Senere samme dag er der mulighed for at se klubbens bedste seniorer på herresiden, BSF 1 herresenior spiller i Sjællandsserien og skyder forårssæsonen i gang mod Birkerød klokken 15.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *