Vind en sjov film for hele familien
fartilfiresvildeferie.jpg
Far bliver udråbt som indbrudstyv i ’Far til Fires Vilde Ferie’ og så må hele familien træde til og få reddet ferien. Foto: Nordisk Film
konkurrence I denne uge sætter Ballerup Bladet i samarbejde med Nordisk Film en stak 'Far til Fire-film' på højkant.

Familien skal på sommerferie ved Vadehavet, hvor de har lånt Fru Sejersens sommerhus, der ligger helt ud til stranden.

Til at begynde med er forventningerne til ferien helt i top, men de ryger lige så hurtigt helt i bund, da det går op for familien, at de faktisk skal bo i en gammel cirkusvogn med udendørs das.

Det er derfor ikke så mærkeligt, at de bliver fascinerede af det super luksuriøse nabohus, men da Far på grund af en misforståelse beskyldes for indbrud i luksushuset, må familien træde til.

De prøver med alle midler at finde de rigtige tyve, men forgæves. Samtidig kommer Far til at se mere og mere suspekt ud, og der går ikke lang tid før alle feriegæsterne er overbeviste om, at han er skyldig, og vil have hele familien væk fra øen.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fire eksemplarer af ’Far til Fires Vilde Ferie’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem spiller ‘Far’ i filmen?

Send dit svar samt navn og adresse til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 21. marts klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.