Velgørenheds-spinning i WTC
CardioCup3-ny.jpg
Der blev trampet igennem på pedalerne ved CardioCup i World Trade Center Ballerup. Foto: Privatfoto
Motion Lørdag den 27. februar blev der trampet igennem på pedalerne til CardioCup til fordel for Kræftens Bekæmpelse i World Trade Center Ballerup.

Fit&Sund WTC Ballerup stod for det fem timer lange arrangementet, hvor deltagerne med hjælp fra god musik og dygtige energiske instruktører gav den alt hvad de kunne på spinning-cyklerne.

»Deltagere kunne deltage på et eller flere hold – og en del var endda friske på at tage udfordringen op og cykle med i alle fem timer,« fortæller Thomas Kelm-Nielsen fra Fit&Sund.

Til hver af de fem spinning-timer satte en ny instruktør sig i sadlen på podiet. Deltagerne blev således mødt med fornyet energi hver time og fik afprøvet forskellige stilarter af spinning.

Alle deltagere cyklede for en god sags tjeneste, da deltagerbetalingen gik direkte til Kræftens Bekæmpelse. Repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelse Ballerup var til stede under hele arrangementet og klar til en snak med interesserede deltagere.

47 deltagere var med i CardioCup’en og det blev til 3.200 kroner til Kræftens Bekæmpelse – plus det løse, som de selv fik samlet ind på dagen.

»Der var en utrolig god energi og stemning til arrangementet,« siger Thomas Kelm-Nielsen.
Fit&Sund åbnede en mindre træningsenhed i WTC Ballerup i slutningen af 2015 og tilbyder udover fitness og personlig træning også diverse holdtræninger. Til august udvider Fit&Sund med et fuldt fitness- og sundhedshus og bliver en del det nye WTC Healthcare Center, som er et samarbejde på tværs af sundshedsfagligt personale med forskellige specialer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *