Underholdende indlæg
Debat Det er altid underholdende at læse indlæggene fra DF’s Lone Madsen.

Et højdepunkt var i Ballerup Bladet den 8. marts, hvor LM blandt andet skrev om de flygtninge, der er kommet til Ballerup, at de i høj grad er kommet: »fra Eritrea, Somalia, Iran og Irak. Mig bekendt er der ikke krig i disse lande, og derfor er disse mennesker ikke flygtninge.«

Irak: Hvad laver danske soldater så i landet, og hvorfor sender vi bomber ind over landet?
Somalia: Hvorfor fraråder Udenrigsministeriet i sin rejsevejledning »alle rejser til landet og opfordrer danskere til at forlade landet som følge af krigshandlinger, manglende intern sikkerhed, kampe, selvmordsbomber, omfattende kriminalitet og betydelig risiko for terrorhandlinger.«

Eritrea: Et googleopslag dokumenterer de mange års borgerkrig i landet, hvorfra flygtninge også får asyl i Danmark.

Iran: Nej, der er ikke krig, men man kan også her blive personligt forfulgt og derfor flygtning.
Bliv endelig ved, Lone Madsen, med at underholde os om Dansk Folkepartis holdninger og store viden.

1 kommentar om “Underholdende indlæg”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Bendt Thuesen.

  Det er altid overraskende hvor ihærdig mange Danskere er til at fordreje og latterliggøre indlæg der drejer sig om at skære ned på hjælpen og servicen til Danske Statsborgere og i stedet for hælde millioner ud til såkaldte flygtninge, eller hvad de nu kalder sig, og som aldrig har støttet vore fælles kasse.

  På den anden side er det vel ikke en nyhed at mange hellere giver penge til alverdens fremmede end til egne borgere.

  Heldigvis ser det ud til at flere og flere fornuftige borgere får øjnene på for den svindel og malkning af kommune-som Statskassen, som bl.a. “flygtningene” er så velbevandret i, og begynder at stille kritiske spørgsmål til hele flygtninge cirkusset.
  Heriblandt Lone Madsen

  Tak, Lone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *