Tricktyveri i Måløv
døgnrapporten Mandag den 29. februar klokken 16.05 blev en 63-årig mand udsat for tricktyveri, da han var ved at handle i Meny i Måløv.

Han havde sin tegnebog i et indkøbsnet i vognen, da han blev kontaktet af en ung kvinde, der gentagne gange spurgte ham om prisen på en vare. Ved siden af stod en anden ung kvinde, og begge forsvinder hurtigt igen.

Den 63-årige går videre og finder de varer han skal have, men da han når op til kassen og skal betale, opdager han at hans tegnebog er væk. Han er overbevist om, at det er de to unge kvinder der er tyvene, oplyser Lokalpolitiet.

Manden spærrede straks sit betalingskort, og fik kort efter at vide, at nogen havde forsøgt at bruge det i en nærliggende pengeautomat.

De to kvinder beskrives som: Mellemøstlige af udseende, cirka 20 år, almindelige af bygning, 170-175 centimeter høje, sort hår og begge iført mørkt tøj. Den ene bar en mørk hue eller tørklæde, den anden et spraglet tørklæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *