Trafik til posthuset
Debat Spørgsmål til Byplansarkitekt Annegitte Hjort Ballerup Kommune: Er det muligt at få inddraget trafikken til vores posthus i projektet omkring banegårdspladsen i Ballerup?

Jeg mener, at når nu man alligevel har tænkt sig at ændre på tilkørselsforhold (busserne), så kunne man måske også sørge for at få de store post/lastbiler fjernet fra de små veje Præstevænget og Lindevænget.

Det er ret store lastbiler på disse i forvejen små veje, der ofte holder og venter på at komme ind på postgården tidligt om morgenen næsten alle ugens dage. Er man tidligt på færde (kl 5-5.30) er det ikke sjældent at både en, to eller tre store lastbilder må bakke ud igen, for at vi kan komme ud med vores egne biler.

Det er også ret tit at de får kørt deres egen port i stykker, grundet den ringe plads.

Udover dette så er det også ganske generende at de holder med motoren gående, mens de venter på at komme ind så tidligt om morgenen. Egentlig burde postomdelingen måske slet ikke ligge midt i det centrale Ballerup (det har sikkert være logisk engang), med den store til- og frakørsel der efterhånden er.

Men det kunne måske lette det lidt hvis til/frakørslen foregik fra den side af posthuset, hvor busserne alligevel kører.

Svar fra Kommunen
Kære Sten Piper. Tak for dit forslag. Vi har bestemt forståelse for dit synspunkt om, at den tunge trafik til posthuset ikke er optimal at have i det centrale Ballerup.

I forbindelse med alt det, der i øvrigt skal ske i bymidten i de kommende år, vil vi gerne se på dit forslag og på evt. andre muligheder for at få trafikken i området til at glide bedst muligt.

Annegitte Hjort,
byplanlægger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *