Sport i sommerferien
Foråret er knap nok nået til landet endnu, men for mange begynder planlægningen af sommerferien allerede i denne tid. En af de nye muligheder for at få en aktiv sommerferie er et nyt tilbud i Herlev Hallerne.

Det er SportsCamp Classic, hvor man kan blive bedre til sin favoritsport.
SportsCamp Classic er et nyt tilbud til børn og unge, der gerne vil have lidt sved på panden i sommeren, uanset vejret. Campen afholdes i uge 27, altså den 4. – 8. juli og her kan de tilmeldte møde nogen af Danmarks dygtigste instruktører i en række af de mest populære idrætsgrene.

Ifølge Jonas Herlev, der er koordinator for Sports Campen er det vigtigste ikke at deltagerne skal have drømme om at blive elitesportsudøver eller landsholdsspiller. Det handler lige så meget om at have det sjovt, være aktiv og få nye venner.

I mere end ti år har Sports Camp dannet rammen for campoplevelser for børn, unge og voksne i alderen 8-20 år. Kodeordet er kvalitet hvad enten det handler om maden, oplevelserne eller instruktørerne.

Campen er støttet af Rema 1000, der gennem samarbejdet vil sætte fokus på deres satsning indenfor sundhed og motion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *