Politi uge 8
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Butikstyv anholdt i Ballerup Centret

Mandag den 22. februar klokken 20.30 modtog politiet en anmeldelse om et tyveri i et supermarked i Ballerup Centret.

En mand fyldte en vogn med varer og forlod kasselinjen uden at betale. Gerningsmanden blev tilbageholdt af to vagter uden for supermarkedet, indtil politiet kom.

Manden blev sigtet for butikstyveri og blev derefter transporteret til Vestre Fængsel, da det viste sig at han var søgt til fremstilling i fogedretten.

 

Villaindbrud i Ballerup

Tirsdag den 23. februar mellem klokken 07.30 og 17 var der indbrud i en villa på Viggo Barfoeds Alle. En ukendt gerningsmand brød et værelsesvindue op og stjal blandt andet smykker og kontanter.

 

To tricktyve efterlyses i Måløv

Tirsdag den 23. februar klokken 14.46 blev en 69-årig kvinde udsat for et tricktyveri foran hendes bolig på Jørgen Andersensvej i Måløv.

Efter at have handlet i Menu blev hun kontaktet af en gerningsmand, der på gebrokkent engelsk spurgte om vej til apoteket.

Da hun kom hjem til sin bopæl blev hun på parkeringspladsen kontaktet af en anden gerningsmand, som også spurgte om vej.

Efter dette forløb opdagede hun, at hendes pung var stjålet og gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, anden etnisk udseende end dansk, 50-55 år, 180-185 cm, kraftig kropsbygning, havde skægstubbe.

B: Mand, anden etnisk udseende end dansk, 50-55 år, 180-185 cm, kraftig kropsbygning.

 

Færdselsuheld på Mileparken

Tirsdag den 23. februar klokken 17.27 fik politiet en anmeldelse om et uheld, hvor to bilister kørte ind i hinanden i krydset mellem Mileparken og Marielundvej.

Den ene bilist kørte frem for grønt lys og blev påkørt af den anden, som kørte over for rødt lys, hvilket denne dog nægter.

Ingen mennesker kom til skade ved uheldet – kun bilerne.

 

Butikstyveri i Ballerup

Onsdag den 24. februar klokken 19.15 fik politiet en anmeldelse om et tyveri i et supermarked på Borupvang. En 24-årig mand stjal varer, som han gemte under sin jakke og gik forbi kasselinjen uden at betale.

Han blev tilbageholdt af personalet efter at have passeret kasselinjen. Politiet kom til stedet, hvor han blev anholdt for butikstyveri. Han erkender sigtelsen.

 

Villaindbrud i Ballerup

I tidsrummet fra lørdag den 27. februar klokken 10 til søndag den 28. februar klokken 22 var der indbrud i en villa på Kalvens Kvarter. En ukendt gerningsmand brød et stuevindue op og stjal blandt andet smykker.

 

Bil beslaglagt

Fredag den 26. februar klokken 00.20 standsede en politipatrulje en personbil til rutinemæssigt på Hold-an Vej. Føreren, en 25-årig mand fra Ballerup, havde ikke generhvervet sit kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *