Nyt mødested for unge i Ballerup centrum
Debat Vi i DSU Ballerup har lavet en underskriftindsamling over facebook for at skabe nogle bedre rammer for mødesteder for de unge i Ballerup, da vi ønsker en styrket ungdomskultur.

Vi kæmper for to sheltere i Ballerup centrum, hvor vi foreslår plænen mellem CPH West og Ballerup Centret. Der skal være udtræk til stik (så mobiler kan oplades og anlæg kan tilsluttes), og der skal være mulighed for elektrisk lys. Underskriftindsamlingen ligger på vores DSU Ballerup side.

Formålet ved shelterne: De seneste år har det været praksis at finde en skole eller lignende tæt på centrum for at mødes og feste. Der har været flere ukontrollerede fester udenfor rundt omkring i Ballerup, som har skabt et usikkert festmiljø og bekymring hos forældrene. Disse fester blev der blandt andet sat en stopper for af politiet, fordi de var til gene for de øvrige borgere.

Vi vil dermed skabe en tryg ramme for hygge og fest for Ballerups unge, hvor forældrene ved, hvor de er i tilfælde af ulykker. Det ville også give natteravnene (og mulige frivillige forældre) bedre mulighed for at vide, hvor de skal være tæt på.

Shelternes beliggenhed skal sikre minimal gene for Ballerups borgere. Det skal blandt andet også værne mod hærværk på kommunes øvrige ejendomme. Shelterne kan naturligvis også anvendes af byens øvrige borgere til for eksempel at lave snobrød på bålet med børnene.

Vi håber, at i støtter op om projektet, for i vores øjne ser vi et tydeligt behov fra de unges side til et hyggeligt mødested i centrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *