Ny Lidl åbner efter langt forspil
LIdl-malmparken.jpg
Den nye butikschef i Lidl ved Malmparken, Michael Andersen, glæder sig til at modtage kunderne fra torsdag morgen. Foto: pressefoto
butiksåbning Malmparken Station har ikke været den samme siden byggeriet af den nye Lidl gik i gang for snart længe siden. Men nu er åbningen på trapperne.

Ifølge beboerne har den været tiltrængt og længe ventet. Men torsdag den 17. marts klokken 08 går det løs. Der vil området omkring Malmparken formentlig være fuld af mennesker i kø, der skal indtage den nye Lidl.

Det er nemlig dagen, hvor supermarkedet slår dørene op. Byggeriet af det nye dagligvarebutik, der deler byggeri med et nyt beboerhus for Baldersbo, har stået på længe. Også længere end egentlig planlagt.

Men på grund af en del uforudsete knaster under udgravningen og opførelse, er det trukket ud med indvielsen. Men nu er de mange kvadrateter nye indkøbsmuligheder altså klar og Malmparken får dermed sit længe ventede supermarked.

Frisk butik

»Vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op for kunderne her i Skovlunde. Der vil være prøveposer med nogle af Lidl’s mange kvalitetsmærker. Derudover byder vi på morgenmad fra vores eget brød-sortiment og senere vil der være grillpølser udenfor butikken,« siger Michael Andersen, der er butikschef i den nye butik og som kommer fra den anden Lidl-butik i Ballerup, hvor han har været i syv år.

Han understreger, at borgerne i Skovlunde kan forvente en butik med friskhed og kvalitet i højsædet.

»Jeg håber, at kunderne vil tage godt imod os og vores helt specielle friskhedskoncept der gør, at vi kan tilbyde kunderne frisk frugt og grønt hver dag. Samtidig har vi et stort udvalg af kødprodukter, som tæller 70 forskellige varianter, så der er noget for enhver smag. Endelig tilbyder vi brød direkte fra ovnen og kager hver dag fra klokken 8 og hele dagen frem,« siger Michael Andersen.

Det er i øvrigt Lidl-butik nummer 99 i Danmark, der nu slår dørene op i Malmparken.

Lidl-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *