Nu bliver Kratvej mere sikker
Kratvej-1.jpg
trafik Kommunalbestyrelsen giver grønt lys for længe ventet trafiksanering i Måløv. (Rettet version. Underrubrik rettet fra 'enig kommunalbestyrelse' til 'Kommunalbestyrelsen'. 11.3 - 2016)

Igennem flere år har et af de varmeste emner i Måløv været trafiksituationen omkring Kratvej. Mange borgere har udtrykt bekymring over utrygheden for både børn og voksne, når Kratvej skal krydses. Senest var der i februar et borgermøde, hvor tre mulige løsninger blev fremlagt.

Mandag aften vedtog kommunalbestyrelsen at sende millioner af kroner i retning af en endelig trafiksaneringsløsning på Kratvej.

Det er især eleverne fra Måløvhøj Skole, den tidligere Måløv skole, der hver dag skal krydse den trafikerede Kratvej, som nu får glæde af den nye trafikløsning.

Den bedste løsning

Der bliver etableret brostensbelægning på Kratvej og der laves indsnævringsheller, der skal fungere som busperroner. Der bliver desuden lavet et fodgængerfelt og et såkaldt torontoanlæg, som dermed udelukker et regulært trafiksignal.

Kommunalbestyrelsen besluttede at stemme for den løsning, som langt de fleste borgere i Måløv foretrak på borgermødet. Det betyder, at der lægges brosten ud fra den vestlige side af Liljevangsvej og forbi den nordlige indkørsel til skolen. Hele brostensbelægningen ligger på en hævet flade og ramperne udføres i asfalt og som cirkelbump.

Der er i forvejen bevilget 3,6 millioner kroner til projektet, der nu skal gøre skolevejen i Måløv sikrere.

4 kommentarer om “Nu bliver Kratvej mere sikker”

 1. Jack nør siger:

  Hverken venstre, konservative eller mig selv stemte for

  Hilsen

  Jack nør

 2. Martin Edens siger:

  Jack,
  kan du så ikke redegøre for hvordan du istedet havde sikret skolevejen for de mange elever på Måløvhøj skole afd. Måløv, som hver dag må kante sig mellem biler, springe for livet og generelt set føle sig utrygge på deres skolevej ?

  /Martin

  1. Jack nør siger:

   Jeg så gerne at man ikke lavede cykelsti af brosten, samtidig med at man valgte en biligere løsning. Torontoanlæg og bus bane er i mine øjne ganske fint tænkt.

 3. Karsten Kriegel siger:

  Det var sådan, at der var fremlagt flere forskellige forslag, som alle ville forbedre trafiksikkerheden på Kratvej.

  Så de partier/personer, som stemte imod det valgte forslag var ikke et udtryk for, at der ikke skal gøres noget, men mere at man havde foretrukket et af de andre forslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *