Medaljeregn til atletikklubben
Rasmus-Atletik.jpg
Et par talentfulde kastere, Rasmus Jensen og sølvvinderen Stefan Lehnert (t.h) med træner Uffe Jensen i midten. Foto: Privatfoto
Atletik Ballerup Atletik Klub tog i weekenden den 5. og 6. marts til Skive for at deltage i de danske ungdomsmesterskaber i atletik. Det blev fin tur, der overgik de vildeste forventninger.

Inden turen havde sportschefen håbet på fem medaljer og måske drømt vilde drømme om 12 medaljer. Da mesterskaberne var overstået havde BAK taget 14 medaljer med hjem til Ballerup.

Det blev til fire guldmedaljer til unge fra BAK Talent & Elite ved Oliver Durafour i stangspring, Emil Ipsen i længdespring, Ida Jespersen i stangspring og Amalie Pfeiffer i kuglestød.

Det blev også til to sølvmedaljer i stangspring til Emil Christensen og Caroline Ranners samt en bronzemedalje til Bruce Buasri.

Også i løb kan BAK være med idet Lukas Bredo stak af med sølvmedaljen i 60 meter og Lukas Jensen fik bronze i 400 meter. Stafetholdet på 4×200 meter endte også med sølvmedaljer om halsen.

Stefan Lehnert fik sølv i kuglestød og endelig var der sølv til Klara Skriver Loessl i stangspring, bronze til Rebecca Spiegelhauer og bronzemedaljer til Magnus Elsted i højdespring.

Samlet set blev det en forrygende og overraskende god weekend for BAK, der har arbejdet hårdt i de seneste år for at få udviklet ungdomsarbejdet – hvilket tydeligvis har givet resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *