Måløv slog til på udebane
Fodbold På en flot solbeskinnet forårsdag var Måløv på besøg hos Blovstrød fra serie 1 og det blev en god træningskamp hvor man også kan se, at det nu er tæt på sæsonstart.

Som sædvanlig havde Kim Wiborg beordret Måløv-spillerne til at angribe over kanterne og speed er et afgørende element for Måløv.

Det var dog Blovstrød der først kom på tavlen i en noget uskøn 1. halvleg, hvor begge hold egentlig spillede en god gang bold, men hvor der dog var mange fejl i spillet.
I 2. halvleg moste Måløv på og langsomt fik de overtaget og det lå lige som i luften at Måløv ville få prikket bolden ind.

15 minutter før tid fik indskiftede Aziz fortjent scoret og resten af kampen var et stort pres mod Blovstrøds mål og tilbagevendte og indskiftede Kim Finch viste endnu en gang sin målnæse og bragte Måløv i front med 2-1 og kort før tid blev sejren cementeret af Kim Finch.

Så alt i alt en glimrende sejr over et hold fra serie 1. Organisatorisk står holdet godt og dejligt at se nye og tilbagevendte spillere være sultne og vil vise træneren at lige præcis de skal starte ind til forårspræmieren.

Næste træningskamp er torsdag 31 marts klokken 20 ude mod Høje Taastrup.

Sæsonen er igen en halvsæson hvilket betyder oprykning og nedrykning allerede i juni måned.
Første rigtige kamp er lokal opgør mod Ledøje-Smørum lørdag den 9. april kl 16 i Smørum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *