Lige ved og næsten for BSF i Århus
Fodbold Foråret blev søndag fløjtet i gang. BSF var på besøg i Århus, hvor ligaens nummer tre, Skovbakken, ventede.

Det var med en vis spænding, at BSF-holdet så frem til opgøret. Kampen viste med alt tydelighed, at BSF satsning med en meget ung trup tilsyneladende er den helt rigtige beslutning.

»Vi så i dagens opgør et BSF-mandskab, der leverede en godkendt indsats. Der blev arbejdet hårdt og trods hjemmeholdet bragte sig foran 1-0 i det 25 minut og sidenhen 2-0 i det 64 minut var det BSF der var bedst på bolden og leverede mange flotte detaljer,« siger BSF-træner John Froman.

Indskiftede Josefine Krum bragte i det 74 minut bringer BSF tilbage i kampen og holdet var på det tidspunkt styrende. Efter BSF-ernes mening skulle der være dømt straffespark til en velspillende Agnete Nielsen i det 87 minut. Var det dømt, mener BSF-træneren, at holdet havde haft store muligheder for at tage mindst et enkelt point med tilbage til Ballerup. Nu blev det ikke dømt og 2-1 var altså lige ved og næsten.

På lørdag kommer Kolding på besøg. Kolding viste stor styrke, da holdet i søndags besejrede Brøndby IF med 2-1 på Brøndby stadion. Opgøret afvikles på kunstbanen i Ballerup idrætspark lørdag den 19. marts kl.13.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *