Kommunens grønne områder
Debat Hvis jeg har forstået, aftalen om de grønne områder i Ballerup Kommune rigtigt, betyder det, at kommunen fremover vil lade de træer – buske og andet grønt, der ikke ligger i vejen for borgerne, ligge der hvor de nu har lagt sig efter en stor storm/snefald eller andet uvejr.

Jeg skal ikke udtale mig om ordningen, men kun forhøre mig om forslaget også gælder for private grundejere – boligforeninger – kolonihaver og andre, der har samme problemer som kommunen, nemlig at skulle fjerne væltede træer fra nogle skovområder.

Når vi nu er ved spareplaner, gælder ordningen så også for alt det affald der ligger samme steder, eller vil der blive ryddet op omkring de væltede træer, således at kommunen kan fremstå som en ” ren by ”.

Som Ballerup ser ud nu, ligner det en by der har været udsat for flere orkaner og andet uvejr, der ligger affald rigtig mange steder i Kommunens områder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *