Kommunen på jagt efter praktikpladser
virksomhedsmøde2-copy-1.jpg
Borgmester Jesper Würtzen i færd med at holde oplæg på fredagens erhvervsmøde på Ballerup Rådhus Foto: Privatfoto
Integration Lokale virksomheder var inviteret til møde på kommunen for at få flere til at byde ind med løntilskud- eller praktikpladser til flygtninge.

De mange nye flygtninge, der kommer til kommunen i disse tider skal integreres på bedst mulig måde. Og her mener Ballerup Kommune, at en af de bedste måder at gøre det på, er at få dem ud på de lokale arbejdspladser, hvor de via løntilskud eller praktikforløb kan få en fod indenfor på arbejdsmarkedet og samtidig lære lokalsamfund og dansk kultur at kende.

Kommunen har allerede etableret samarbejde med forskellige virksomheder, men der er brug for flere, og derfor havde de inviteret virksomhederne til møde på rådhuset fredag til en snak om, hvordan der kan blive skabt endnu flere praktikpladser.

»Det er et fælles ansvar at sikre, at der er nok faglært arbejdskraft i fremtiden. Derfor er jeg også utrolig glad for at se, at mange af vores lokale virksomheder allerede stiller sig til rådighed og tilbyder både løntilskud og praktiker til vores borgere. Behovet bliver ikke mindre i fremtiden, og derfor var det også rart at mærke, at flere virksomheder efter fredagens møde står klar til at hjælpe,« siger borgmester Jesper Würtzen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *