Hvordan forbedrer vi integrationen?
Debatmøde Det kan være svært at skille fakta fra myter i integrationsdebatten. Hvad er op og ned, og hvor peger pilen hen for fremtiden?

Danmark modtog sidste år 21.000 asylansøgninger, og man forventer et tilsvarende antal i 2016. Derfor er integrationen af nye borgere i Danmark mere aktuel end nogensinde.

Ballerup Bibliotekerne inviterer alle interesserede til politisk debatmøde om integrationsindsatsen tirsdag den 15. marts klokken 17-18.30 for at få politikernes bud på løsningen af en af Danmarks største udfordringer. Hvad er et realistisk mål for integrationsindsatsen? Hvornår bliver man en ”rigtig dansker”? Er det nok at have et job, eller skal man tale dansk ved spisebordet og spise flæskesteg? Der er vidt forskellige bud på målet for integrationen.

Mød Mattias Tesfaye, MF Socialdemokraterne, Peter Skaarup, MF og gruppeformand for Dansk Folkeparti og Kashif Ahmad, formand for Nationalpartiet, til en bramfri debat, hvor tallene kommer på bordet og argumenterne testes. Marie Louise Schultz-Nielsen fra Rockwoolfonden søger for, at fakta om integration er på plads. Peter Zacho Søgaard fra biblioteket styrer debatten. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *