Hvad med Måløvs grønne områder?
Debat Kære Helle Tiedemann. Jeg har netop læst dit opslag i Ballerup Bladet vedrørende Skovlunde Bypark, og det glæder mig, at du har ændret holdning med hensyn til ’’Skovlossepladsen’’/Skovlunde Bypark og at du nu mener, at der udover dyrelivet nu også tages hensyn til, at der skal være, citat: »velplejede parker, blomsterglæde i byen og frodighed langs veje«.

Det forventer jeg naturligvis også gælder for Måløv, og jeg håber derfor du/I endnu engang vil overveje at rydde op i arealerne rundt om Måløv Idrætspark.

Dette område, især langs Skolestien, er ikke blevet passet i flere år, og der ligger kæmpe kæppe, grene og kviste og flyder i hele området, hegnet er faldefærdigt, og det ligner i det hele taget noget der er løgn!

Jeg ved efter et møde med kommunens landskabsarkitekt at grenaffald ikke vil blive fjernet, men det vil blive ordnet så det ser knap så rodet ud.

I min optik prioriterer kommunen ikke borgernes mening/input, i denne sammenhæng, men naturen og dyrelivet, hvilket jeg synes er en rigtig god politisk retning at gå, dog ikke i beboelsesområder/midtby. Her mener jeg, at borgernes mening bør have større prioritet, da det trods alt drejer sig om beboelse/midtby-område og ikke vild natur.

Så derfor ønsker jeg at denne beslutning revurderes, da Måløv i høj grad er blevet nedprioriteret længe på dette område, og håber på at området igen snart kan fremstå velplejet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *