Hareskov IF får ny multibane
Fodbold Hareskov IF har opnået støtte fra Nordea-fonden og DBU, til anlæg af multibane på Månedalsstien ved Hareskovhallen.

I forbindelse med anlæg af kunstgræsbane på Månedalsstien i Hareskovby i sommeren 2016, planlægger fodboldklubben at få etableret en multibane i forlængelse af fodboldbanen.

Hvis det lykkes os at skaffe tilstrækkelig finansiering, så er det planen at udnytte arealet bag banen til en såkaldt ”multibane”, dvs. et idrætsanlæg, der kan anvendes til mange forskellige formål, i eller udenfor foreningsregi – for alle i lokalområdet. Denne plan er nu blevet realiserbar, idet projektet er blevet tildelt støtte i form af 300.000 kr. fra Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje, og dermed tør vi nu tro på planen om etablering i slutningen af 2016.

»Vi forventer, at banen bliver et naturligt samlingspunkt for hele lokalområdet, og vi vil som klub gerne invitere alle med – uanset om du er medlem af klubben eller ej,« siger formand i Hareskov IF Jim Midjord.

Nordea-fonden har med en multibanepulje på 20 millioner kroner altså gjort det muligt for blandt andet Hareskov IF at anlægge en af de eftertragtede baner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *