Fremgang eller tilbageskridt med DF?
Debat Flygtningene kommer ikke her for at tage vores velfærd, men fordi de flygter fra vores bomber.

I Ballerup Bladet sidste uge fremkommer Poul E. Petersen atter med påstandene ”at mange hellere giver penge til alverdens fremmede end til egne borgere” og at ”flere og flere fornuftige borgere får øjnene op for den svindel og malkning af kommune- såvel som Statskassen, som bl.a. “flygtningene” er så velbevandret i” …..heriblandt Lone Madsen”

Disse holdninger er uden mindste hold i virkeligheden. DF må da betyde Dansk Fattigdomsparti, sådan som de kører den ind med hykleri og desperat snævrer om flygtninge alt imens de afklædes i at gøre totalt grin med deres vælgere med indførelse af kontanthjælpsloft.

Tal fra beskæftigelsesministeriet viser, at enlige forsørgere på kontanthjælp med 2 børn mister 36.000 kr. årligt i rådighedsbeløb, fordi de bliver skåret i boligydelse osv. Det på trods af at DF forud for folketingsvalget lovede ikke at ville skære i kontanthjælpen.

DF og regeringen hævder at det vil få arbejdsløse til at tage jobs, men dette vælgerbedrageri er jo fuldstændig ude af proportioner. Jeg kalder det socialt bedrageri, når DF i strid med valgløfter fjerner folks sociale sikkerhed og giver flygtningene skylden.

5 kommentarer om “Fremgang eller tilbageskridt med DF?”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Utrolig at Jørn Flyr i den grad ikke vil anerkende at kommunernes udgifter til flygtninge stiger år for år, og da pengene jo skal komme et sted fra, og da hjælpen fra Staten stopper efter tre år, kræver det ikke den store hjerneaktivitet at forudse at hvis Ballerup kommune skal betale denne merudgift der som sagt vil stige år for år, er kommunen nødt til at spare, forringe m.m. over en bred kam.
  Og dette følgelig vi ramme borgerne i Ballerup.
  _____________________________________

  Her et uddrag af TV2 statistik om udgifter til flygtninge og migranter:

  ” af Niels Lykke Møller / Kristina Hohlmann

  En rundspørge TV 2 har foretaget, viser at kommunernes udgifter til flygtninge er femdoblet på bare få år.

  Hver eneste dag ankommer nye flygtninge til landets kommuner, efter at have fået asyl i Danmark.

  I de første tre år i kommunerne er flygtningene omfattet af integrationsloven og skal tilbydes et særligt integrationsprogram, for at de hurtigst muligt skal blive selvforsørgende. Men kommunernes udgifter til integrationsprogrammet vokser støt, i takt med at flere og flere flygtninge kommer til landet. ”
  __________________________________

  Jeg vil inderlig håbe at Jørn Flyr omsider vil begynde at erhverve sig viden om disse udgifter.

  Og måske informere os om hvordan han forestiller sig at Ballerup kommune kan betale disse, uden at spare andre steder.

 2. Per Mortensen siger:

  De stiger fordi flere mennesker er på flugt.
  Også fordi man har sparet på at sende penge til nærområderne.
  Selv om Løkke og Thuelsen Dahl siger det modsatte.
  At der skal gøres mere der.
  Vi skal hjælpe dem der kommer her på en ordentlig måde.

 3. jørgen flyr siger:

  Enig Per.

  Flygtningene skal jo bo et eller andet sted, og lige meget hvor er der jo ALTID I en kommune, hvor de må slå sig ned. Men udgiften bør staten klare, og deri ligger humlen til de problemer Poul E. ikke forstår: For han vil gerne bruge lejligheden til at rakke ned på flygtningene, som jo ikke har indflydelse på hvor udgifterne placeres. Her har DF som støtter til regeringens økonomiske politik stor indflydelse, men de vil heller skabe frygt og spin, at det går ud over andre danskere, hvilket de selv har været med til at beslutte. DET ER ESSENSEN I MIT LÆSERBREV.

  De såkaldte flygtningeproblemer er dermed blevet en selvopfyldende profeti. Man kunne vende problemet rundt og spørge DF? Tror i at flygtningestrømmen ville ophøre eller mindskes, hvis man holdt op med at smide bomber i hovedet på andre folk? I så fald hvorfor så stemme på krig, når fred er løsningen på problemerne? Eller frygter I at løbe tør for had, hvis der ikke er flygtninge i Danmark? For det er det eneste politiske synspunkter vi hører fra jer.

  Hvor skal pengene så komme fra? Ja I kunne jo arbejde for at stoppe skatteflugten ud af landet, sikre skattevæsenet flere ressourcer til at forhindre svindel. I kunne også sige Nej til nye F16 fly.
  Der er mange steder at sætte ind, men I foretrækker hele tiden at tage fra dem der ikke har for meget i forvejen. Ulandshjælpen som på sigt kunne sikre bedre forhold har I også høvlet ned.

  God påske.

 4. Poul E. Pedersen siger:

  Jørn Flyr.

  Af en eller anden grund som kun Gud eller en kvalificeret psykolog kan vide, blander Du DF ind i så godt som alle Dine indlæg, dog ikke i indlægget om Din vandskade på parcellen, selv om Det sikkert ærgrer Dig.

  Så hold venligst DF og andre partier udenfor indlæg der vedrøre kommunens udgifter.

  Det er Ballerup kommune og det stigende udgifter til migranter/flygtninge det drejer sig om.

  Og da vi endnu ikke fra Din side har hørt hvordan Du og kommunalbestyrelsen vil finde millionerne til de nuværende som kommende flygtninge, uden at dette vil gå ud over borgerne i Ballerup.
  Læser jeg Dit indlæg som en stor gang tomsnak der kun har til formål at pudse egen glorie.

  PS.

  Til Din sikker forbløffet orientering er jeg ikke medlem af DF som andre partier, men kun en almindelig Ballerup borger der med gru ser hvordan millionerne kommer til at fosse ud af kommunekassen med den migrant/flygtningestrøm der forventes til landet.
  Man taler om ca. 120.000 de næste 4 år.

  PPS.

  Håber Dine problemer med vandet ikke er gået Dig til hovedet. ??

  🙂

 5. Jørgen flyr siger:

  POUL, Dine 120.000 flygtninge til DK næste år manglet kilder, prøv at få hovedet undersøgt om de gemmer sig der, for din fantqsi fejler ikke noget. Vandet fra vores omtalte oversvømmelser er sunket i jorden. Måske en idé til et gemmested for dine uforskammethed. Nogen gange rammes de forkerte, men jeg kan tåle mosten og er kommet videre. Hvorimod flygtninge som har oplevet at få deres land og byer smadret nødvendigvis må søge tilflugt andre steder. Og her er vi nogen der er mere gæstfri end andre, trods det ikke er os der har stemt på krigsliderlige partier.

  Hvor skal pengene kommer fra har jeg tidligere svaret dig på, men det har du nok “glemt”. Det vi har set gennem flere års nedskæringspolitik er, at folketinget lodser stadig flere udgifter der før var statens over på kommunerne. Således også med integrationsindsatsen. På hele overførsrlsindkomst-området har man snedigt eller nedrigt om du vil, lavet en finansieringsreform hvor udgifterne i stigende grad overlades til kommunerne. Formålet er at skabe større ulighed, så kommuner med flest på overførselsindkomster får lov at betale regningen selv. Det er på den måde man får folk som dig til at finde syndebukke for den førte politik, og giver flygtningene skylden. Du bliver blot misbrugt men har ikke forstået en brik af hvorfor, Med andre ord du er blevet
  En nødvendig brik i et cirkus for at sikre dm der har magten kan lege videre og rørende dig endnu mere.

  Skulle jeg pege på et par områder hvor man kunne tage pengene fra, vil jeg først og fremmest nævne STOP for køb af 35 mia kr nye militærfly, for mere krig skaber kun flere flygtninge, og her også sige Nej til dansk deltagelse i krigen i Syrien og alle andre steder.Krig bliver blot brugt til at skabe flere profitter til våbenindustrien.

  Som du sikker er bekendt med mister DK mange mia. Kr .hvor folk sender deres penge (vores penge) i skattely. ENHEDSLISTEN har her en parole jeg fulgt kan tilslutte mig: Nasserøvene isidder ikke i flygtningelejrene, men i skattely. Men heller ikke her er vi vel enige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *