Folkekirkens Nødhjælp samler ind på søndag
folkekirkens-nødhjælp-copy-1.jpg
Søndag den 13. marts holder Folkekirkens Nødhjælp sin årlige landsindsamling - og der er som altid brug for flere indsamlere. Foto: Martin Schubert
indsamling På søndag den 13. marts går frivillige på gaden med indsamlingsbøsser fra Folkekirkens Nødhjælp.

I år har landsindsamlingen særligt fokus på verdens fattigste kvinder.

»Når krig og konflikter driver millioner af mennesker på flugt, når oversvømmelser forårsager død og ødelæggelse, eller når langvarig tørke fører til sultkatastrofe, rammes kvinder og børn hårdest,« lyder det fra organisationen, der håber på masser af velvilje fra såvel frivillige indsamlere som dem der møder indsamlerne på søndag.

Og der er stadig stor mangel på indsamlere i lokalområdet, så hvis nogen har lyst til at bruge et par timer på at gå en tur med raslebøssen søndag er der flere muligheder.

Man kan gå ind på www.nødhjælp.dk og tilmelde sig et af følgende lokale mødesteder: Præstegården i Ballerup (klokken 10-15), Måløv Sognegård (klokken 11-15), Skovlunde Kirkes Ungdomsgård (klokken 11.30-15) eller Konfirmandhuset i Smørum (klokken 11-16). Hvis man ikke når at tilmelde sig på forhånd, kan man også bare møde op på dagen og høre, hvor der er brug for hjælp.

Man kan få flere oplysninger i Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutikker, som ligger i Centrumgaden 27 i Ballerup og Skovlunde Centret Syd i Skovlunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *