Få kollegaerne med i årets pedaldyst
Cykelkampagne-copy.jpg
Til maj ruller ’Vi cykler til arbejde’ kampagnen igen. Foto Foto: Cyklist-forbundet/ Mikkel Østergaard
Pedaler 1. marts åbner tilmeldingen til Danmarks største motions- og kollegakampagne ’Vi cykler til arbejde’. Og hvis Ballerup vil markere sig ligeså fint som tidligere år, er det bare med at komme i gang med at få samlet et cykelhold på jobbet.

Sidste år kom Ballerup ind på en flot tredjeplads i Region Hovedstaden med hele 2815 deltagende – kun slået af Gladsaxe med 3157 deltagere og den sikre førsteplads København med 18.959 par cykelben.

Hvert år deltager op mod 100.000 danskere i kampagnen, hvor kollegaer dyster med og mod hinanden i at cykle flest dage og kilometer i løbet af maj måned, hvor kampagnen finder sted.

Ud over at samle point for hver cykeldag og deltage i konkurrencen om stribevis af præmier, vil deltagerne i årets ’Vi cykler til arbejde’ også få mulighed for at nominere hinanden til at til for eksempel at blive årets sprinter, kilometersluger, vaneknuser – eller kagebager.

»Med de forskellige priser vil vi gerne belønne de mange måder, deltagerne bidrager til holdene på i ’Vi cykler til arbejde’. Ud over at cykle mange dage, hjælper det jo også på motivationen, hvis en af deltagerne bager en kage til holdet på en regnfuld mandag,« siger kampagne- og kommunikationschef Maria Bech fra Cyklistforbundet, der står bag kampagnen.

Arbejdspladser kan deltage med et eller flere hold på 4-16 kollegaer. Tilmelding sker på www.vcta.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *