Brikker og brædder i BSF
Backgammon.jpg
Brik og bræt-hygge i lange baner, da Backgammon klubben holdt deres første officielle arrangement i BSF’s lokaler. Foto: Privatfoto
Backgammon Der var godt gang i klublokalerne hos BSF tirsdag aften. Men det var ikke almindelig klubhygge eller fodboldsnak, som fydte lokalerne.

Ballerup Måløv Skovlunde Backgammon Klub (BMS Backgammon) havde nemlig sit første officielle arrangement tirsdag den 15. marts og det foregik i Ballerup Skovlunde Fodbolds hyggelige lokaler.

Der mødte 35 deltagere op, fordelt på tre forskellige turneringer – en åben caféturnering samt to kvalifikationsstævner til den store Nordic Open turnering som finder sted hvert år i påsken .

Otte rutinerede spillere dystede om en plads i Championship rækken til Nordic Open 2016 og det endte med at Ulla Hansen slog Freddie Noer i finalen. Ligeledes vandt Erik Sørensen en plads til Nordic Open 2016 i Advanced rækken ved at slå Peter Toftsø.

I den åbne caféturnering vandt Sanne Hartmann over Margrethe-Louise Pedersen i hovedturneringen og Kim Petersen delte sejren i trøsteturneringen med unge Oscar Hartmann.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *