Borgerinddragelse er vigtig
Debat I Det Konservative Folkeparti i Ballerup tager vi borgerinddragelse alvorligt. Vi har gennem årene haft fokus på dette og har ved flere kommunevalg arbejdet for bedre borgerinddragelse bla. med ønske om at genoplive borgerpanelet.

I sidste uge i Ballerup Bladet beskriver vores gruppeformand Martin Jonassen, hvordan det halter med forældreindflydelsen på institutionsområdet her i kommunen og hvordan man har nedprioriteret dialogen med forældrene.

Som det fremgår, er der plads til forbedring, når det drejer sig om borgerinddragelse. Vi vil gerne inddrage borgerne og lytte, når det giver mening.

I øjeblikket er lokalplanen for indsnævring af Ballerup Boulevard i offentlig høring og i skrivende stund skal der være borgermøde om planen. Vi håber, at mange borgere vil blande sig i debatten både i høringen og på borgermødet.

I Ballerup Bladet og i diverse facebook-grupper har der heldigvis allerede været debat om emnet og mange borgere ytrer sig i mod planerne om indsnævringen af Ballerup Boulevard, idet de har svært ved at se fornuften i dette forslag og at bruge så mange penge på projektet.

Mange borgere udtrykker bekymring for den fremtidige fremkommelighed på Boulevarden.

Det Konservative Folkeparti i Ballerup er helt enig med disse borgere og tager afstand fra planerne om indsnævring af Ballerup Boulevard. Vi opfordrer endnu flere borgere til at ytre sig om sagen og hos os lytter vi gerne til borgerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *