BMS-spillere på landsholdet
BMS-U-15.jpg
Det var en god dag for BMS Herlev, der fik ikke færre end syv spillere udtaget til U-15 landsholdet. Foto: Privatfoto
Basketball Udtagelsen til landsholdets bruttotrup for U-15 drenge og U-15 piger fandt sted søndag, og det blev en ganske god dag for BMS Herlev, der er repræsenteret på begge hold.

Andreas Mortensen og Jonas Eversen blev udtaget til U-15 drengelandsholdet, og på U-15 pigelandsholdet blev hele fem af klubbens spillere udtaget. Det drejer sig om Louise Aagaard Thomsen, Julie Aagaard Thomsen, Julianna Okosun, Emilie Gudmand Grandt Larsen og Katrine Jessen, som nu er blandt de 15 spillere, som skal forsvare de rød-hvide farver i den traditionsrige turnering i Farum Arena, Copenhagen Invitational i midten af juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *