Ballerup er populær blandt turisterne
måløv-naturpark-9.jpg
Der er mange ting, der kan trække turisterne til Ballerup og omegn. En af dem kunne være vandreture i Måløv Naturpark, der tager sig ekstra flot ud på en sommerdag. Foto: arkivfoto
hoteller riske tal fra hotelsøgemaskinen Hotels.com viser, at Ballerup er nummer 15 på listen over de mest populære destinationer i Danmark.

Man kan drømme sig til Seychellerne, New York eller et helt tredje sted i verden. Men hvis man skal holde ferie i Danmark, er der mange, som bor på hotel i Ballerup.

Det viser de sidste nye tal fra søgemaskinen Hotels.com, der står for hotelbookinger over hele verden. De har opgjort, at Ballerup stadig var blandt de 15 mest besøgte destinationer i Danmark i 2015. Opgørelsen er baseret på flest hotelreservationer i det forgangne år.

Kulturen trækker

Hvad der specifikt trækker mange til byen er uvist, men de mange kulturtilbud, Ballerup Super Arena og ikke mindst et stort erhvervsliv trækker utvivlsomt mange til byen.

De seneste tal viser, at Ballerup ikke har haft nogen nævneværdig ændring i antallet af hotelreservationer og derfor bibeholder sin 15. plads over de meste besøgte danske destinationer.

Den mest besøgte destination er ikke overraskende København, ligesom Aarhus, Odense og Aalborg følger på de næste pladser.

Listens absolutte højdespringer er Fredericia, der er rykket ti pladser frem fra nummer 17 til nummer syv på listen.

Så én ting er, at borgerne i Ballerup holder af deres by – det er der tydeligvis også andre der gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *