Årets første cirkusbesøg
Cirkus-Baldoni-pirates-of-the-circus2-copy.jpg
I år kan man oplevet luftartisterne ’Pirates of the Circus’ i Cirkus Baldoni, der viser deres 15 års jubilæumsforestilling ved Marbækvej i Ballerup den 12. april klokken 17. Foto: PR-foto
Konkurrence Foråret er på vej og det samme er Cirkus Baldoni, der slår teltet op i Ballerup tirsdag den 12. april.

Frosten har sluppet sit tag i de endnu lidt vintertrætte græsplæner. Det betyder forår – og forår betyder cirkus!

Første besøg i Ballerup står det lille familiecirkus Baldoni for, og de banker teltpløkkerne i jorden ved Marbækvej/Kræmmerstien i Ballerup tirsdag den 12. april og står klar til at byde velkommen i teltet klokken 17.

I år er Cirkus Baldonis jubilæumssæson nummer 15, hvor man som altid kan forvente sjov og ballade med blandt andre klovnen Danilo og løven Leonardo, der driller cirkusdirektøren.

I Cirkus Baldoni lægges der vægt på nærheden samt, at tingene skal være i øjenhøjde for alle. Det er ikke noget kæmpe cirkus, og man kan næsten røre artisterne, når de udfolder deres kunstner på den hævede manege som sikrer, at alle kan se.

Pirater i luften

Cirkus Baldoni fejrer jubilæumssæsonen med artister fra hele Europa og med numre der aldrig før er set i Danmark. Publikum kommer blandt andet til at møde Eduardo, der er en fabelagtig jonglør, hula hop-Maria og luftartisterne ’Pirates of the Circus’.

Herudover optræder den stærke mand Herkules, der blandt andet griber en kanonkugle der flyver igennem luften, bøjer jernstænger – og hvor pladsforholdende gør det muligt, bliver kørt over af en bil.

Man kan købe billetter på www.baldoni.dk eller på cirkuspladsen fra en time før forestillingen.

Vind billetter

Ballerup Bladet har fået fingre i en stak billetter til Cirkus Baldoni, som vi udlodder til læserne. Vi har en førstepræmie, der består af fire billetter til 1. plads samt et billede med vinderen og løven Leonardo. Og så har vi otte ekstrapræmier á to billetter til 2. plads. Vi trækker altså hele ni vindere i alt! For at deltage i lodtrækningen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:
Hvad hedder den stærke mand, der er med i årets forestilling
i Cirkus Baldoni?

Send dit svar samt navn og adresse på en mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 4. april klokken 9.00. Herefter trækker vi vinderne, som får direkte besked via mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *