Vinterferietid på bibliotekerne
porcelænsworkshop-copy.jpg
Der er blandt andet porcelænsworkshop på Ballerup Bibliotek i vinterferien. Foto: Pr foto
For børn Vinterferien er fuld af sjove aktiviteter på Ballerup Bibliotekerne.

På Ballerup Bibliotek kan børn fra fire år og opefter deltage i en sjov og kreativ porcelænsworkshop mandag den 15. februar klokken 10-14 og tirsdag den 16. februar klokken 10-13.

Her er der mulighed for at modellere søde og sjove figurer i fin hvid porcelæn, der senere bliver brændt. De færdigbrændte ting kan efterfølgende afhentes på biblioteket og farvelægges derhjemme.

Forældre er velkomne til at hygge i bibliotekets café, mens børnene leger med porcelæn sammen med elever fra Ballerup/Herlev Produktionshøjskole. Det er gratis at deltage, og man møder bare op.

Den første bog om Peter Plys udkom i England i 1926, og den elskede bjørn kan dermed fejre sin 90-års fødselsdag i år. På Ballerup Bibliotek og i kulturhusene bliver Peter Plys fejret med en sjov bogstavjagt i vinterferien fra den 13. til den 20. februar.

Alle børn inviteres til at gå på opdagelse efter gemte bogstaver og sætte dem rigtigt sammen, så de danner en sætning om Peter Plys. Det er gratis at deltage, og der er præmier til de heldige vindere.

I Kulturhus Måløv står vinterferien i bogudsalgets tegn, når der ugen igennem vil være salg af kasserede materialer i kulturhusets sal. Det er muligt at kigge forbi og gøre et godt kup fra lørdag den 13. til lørdag den 20. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *