Vind den Oscarnominerede ’Krigen’
krigen-copy.jpg
Pilou Asbæk spiller soldaten Claus, der er udstationeret i Afghanistan, mens hans kone, spillet af Tuva Novotny, forsøger at holde en hverdag kørende derhjemme. Foto: Per Arnesen
konkurrence I denne uge udlodder vi tre eksemplarer af 'Krigen'. Deltag i konkurrencen lige her:

Kompagnichef Claus Michael Pedersen (Pilou Asbæk) og hans mænd er udstationerede i en afghansk provins.

Hjemme i Danmark forsøger Claus’ kone Maria (Tuva Novotny), at holde sammen på en hverdag med en mand i krig og tre børn, der savner deres far.

Under en rutinemission fanges soldaterne i en voldsom ildkamp, og for at redde sine mænd træffer Claus et valg, som får fatale konsekvenser – også på hjemmefronten.

Den anmelderroste ’Krigen’ er nomineret til en Oscar og flere Bodilpriser, ligesom den ved årets Robert-prisuddeling var nomineret i flere katagorier – og løb med en enkelt statuette, der gik til Tuva Novotny for Årets kvindelige hovedrolle.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af ’Krigen’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder instruktøren bag filmen?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 7. marts klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.