Vi satser grønt
debat I Ballerup satser vi på grønne rekreative områder. Vi vil godt leve i vadestedet mellem land, by og skov.

Vi vil et bæredygtigt Ballerup, med plads til dyr, økologisk landbrug og mennesker.

Prøv at tage en tur i Måløv Naturpark, Råmosen, Egebjerg, Pederstrup eller det nye store grønne område Harrestrup Ådal og oplev moder natur, de forskellige fugles pippen, et sommerfugl skrig eller træernes tale i vinden. Der er store naturoplevelser til alle, næsten foran vores dør.

Vi har også Danmarks største økologiske landbrug liggende her, Grantoftegård, det er da fantastisk. Husk også man kan købe deres gode produkter derude.

Jeg sikker på den Socialdemokratiske gruppe bakker mig op i disse betragtninger. Vi skal stadig satse på ordentlig klima, natur, rent vand og miljø her i kommunen. Og ikke sætte overliggeren lavt, som visse andre gør disse dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *