Vedr. oversvømmelse og retssag
Debat Som det fremgår af Ballerup Bladet i sidste uge har der været afholdt retsmøder, og dom i sagen forventes 18. marts.

Som det også fremgår af artiklen har jeg flere gange påpeget over for Forsyning Ballerup, der er ejet af Ballerup Kommune, at der ikke er tilstrækkeligt sikret mod oversvømmelse. Det fremgår videre at konstitueret direktør i Forsyning Ballerup, Frank G. Bennetsen betegner sagen som principiel og at det vil få vidtrækkende konsekvenser, hvis jeg vinder sagen. Han beklager, at det er kommet til en retssag, men at man skal se på realiteterne.

Men denne sag handler ikke om ekstreme situationer men om kommunal og forsyningens inkompetence og ansvar – at der skulle gå seks år før spunsvæg blev vedligeholdt.

Kommunens egen advokatundersøgelse fra 2009 bekræfter kommunens/forsyningen ansvar.

Det kan ikke være rigtigt, når disse instanser utallige gange er blevet påtalt vedligeholdelsespligt, at de så kan slippe uden om.

Jeg taler ikke om spildevand fra trængsel ved håndvasken, fra diverse ansvarlige, men om vand op til 90 cm højde i min have og 60 cm indendørs, 60-70 emails og læserbreve, hvor jeg har talt for døve øre og er blevet kørt rundt i manegen fra den ene til de anden myndighed. Selv statsforvaltningen har været inde over for at sikre mig aktindsigt efter fem måneders forgæves henvendelser til kommunen.

Det kan godt være at Frank Bennetsen med sin direktørløn ikke kan leve med det, og at han mener at jeg med min folkepension skal kunne klare økonomisk at tåle fem oversvømmelser, men hans snak om skatteforhøjelse er spil for galleriet og ren manipulation. Det kan ikke undre at dagens aviser refererer til undersøgelser om borgernes manglende tillid til embedsmænd.

For det handler ikke om at et spildevandsanlæg skal kunne klare alt, men om en spunsvæg især, som for 25.000 kroner kunne være ordnet, og at forsyningen og kommune ikke kunne løse denne opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *