Svar til Lone Madsen
Debat Kære Lone Madsen. Du får da blandet begreberne grundigt; indvandrere, migranter og flygtninge. Æbler, pærer og bananer i din begrundelse for et nej til Ballerup som UNICEF-by. Kender du overhovedet forskellen på disse mennesker som du frisk og frejdig putter i samme kategori?

Hvor kan jeg læse at vi skal modtage dobbelt så mange indvandrere, flygtninge og migranter?

Det kan jeg ikke læse nogen steder og det er fordi det ganske simpelt er urigtigt!

Du vil ikke være med til at støtte verdens allerfattigste børn i deres nærområde? Det kan virkelig undre mig, jeg troede faktisk at det var DF politik, men nej, for du vil ikke støtte at Ballerup nu er UNICEF-by og at kommunen dermed vil gøre en indsats for de fattigste børn i denne verden.

Det overrasker mig ikke at du siger nej fordi: Hver eneste gang du har en mikroskopisk chance, så tager du ordet i kommunalbestyrelsessalen og trækker dit flygtningekort! Uanset om vi skal bruge penge til anlæg eller drift, så siger du nej fordi vi nu skal tage så mange flygtninge, indvandrere og migranter.

Kære Lone, læs og lær og kom så igen med ordentlige argumenter (hvis du kan).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *