Stafetløb ved Ballerup Triatlon
TriEvent-copy.jpg
Fra i år kan man stille op i stafethold til Ballerup Triatlon. På den måde kan man ’’nøjes’’ med den disciplin man er mest vild med - hvis man altså har to kammerater, der vil tage de to andre. Foto: Privatfoto
Triatlon Som noget nyt vil det i år ved triatlon i Ballerup Idrætsby den 5. juni være muligt at gennemføre løbet som en stafet, og hvor deltagerne i stafetten kan stille op i den disciplin, som man er stærkest i.

»I en triatlon er svømningen som bekendt den første disciplin, man skal igennem, og ved det årlige TRI-stævne her i Ballerup ser vi tydeligt, at rigtige mange har vanskeligt ved at svømme en sammenhængende distance på 200 eller 400 meter,« siger Pia Jørgensen, medarrangør og træner hos Triton Tri.

»Derfor har vi i år valgt at give deltagerne den mulighed at kunne stille op og gennemføre Tri Eventen som en stafet på de korte distance. Det giver mulighed for at kunne stille op som et tremandshold, hvor man så kun behøver at være god i én af disciplinerne for at kunne gennemføre. Vi tror, at det vil give flere lyst og mod på at prøve,« tilføjer Pia Jørgensen.

Svømningen foregår i East Kilbride Badet. Cykel- og løberuten er en ”ud-hjem-rute” med start og mål på p-området foran Ballerup Super Arena. Stafetholdet skal samlet kunne svømme 200 meter, cykle 18 km cykling og løbe 4 km.

Tilmelding kan ske via www.triatlonballerup.dk, hvor man også kan læse mere om regler og ruter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *