Spejderne får tjek på naturen
KFUM-spejderne-Ballerup-på-tur-1-copy.jpg
natur Hos KFUM Spejderne Ballerup er spejderne i gang med at gøre sig fortjent til det nye mærke ’det store naturtjek’ på uniformerne.

»Vi har de sidste uger sat fokus på beskyttelse af naturen, dette er jo meget oppe i tiden, blandet andet har Danmarks Naturfredningsforening og spejderne sammen i år udviklet et specielt mærke, med fokus på netop natur og hvad man selv kan gøre,« fortæller spejderleder Michal Wodzinski.

For at opnå mærket har de blandt andet lavet deres helt egen fuglekasse.

»Det er jo ikke sådan at de bare får udleveret et fuglehus, som vi ledere har lavet og så går vi ud og sætter det op. Spejderne skal i fælleskab lave et fuglehus på egen hånd. De får selvfølgelig nogle instruktioner – for eksempel hvordan man får banket et søm i uden at få helt blå fingre og hvor stort hullet bør være til fuglen. Det er meningen at de skal lære at klare sig selv og de tager udfordringerne op,« tilføjer Michal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *