Skulderklap til Måløv Boldklubs frivillige
Måløv-boldklub-2.jpg
De tre glade prismodtagere. Fra venstre mod højre: Jacob Kofoed (årets leder), Martin Grauballe (årets MB’er) og Casper Roland (årets træner). Foto: Privatfoto
Priser Måløv Boldklub har afholdt deres traditionsrige Frivilligfest for trænere, ledere og andre venner af huset. Og der var naturligvis rosende ord til alle de frivillige fra klubbens formand Brian Rasmussen:

»Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen; uden frivillige ingen fodboldklub!«

Det var ikke kun de frivillige der høstede roser, der var også skulderklap til mænd og koner der udlåner der partner til fodboldklubben:
»Tusind tak. Jeres velvilje er guld værd og betyder uendeligt meget,« fortsatte formanden.

Der blev også uddelt tre pokaler, nemlig Årets Træner, Årets Leder og Årets MB’er.
Årets Træner blev til Casper Roland, blandt andet fordi han er meget aktiv ved stævner – både egne og klubbens – og så fordi han har en rigtig god tilgang til børnefodbold. Derudover så har han formået at fastholde og tiltrække spillere.

Årets Leder blev Jacob Kofoed, blandt andet fordi han tager et rigtig stort socialt ansvar, og fordi han gerne arbejde på tværs af årgange – drenge som piger.

Årets MB’er blev Martin Grauballe, fordi han tænker Måløv Boldklub 24/7 og fordi ingen opgave er for stor eller for lille. Opgaverne løses og Martin er en fantastisk klubmand. Han har haft mange kasketter på i tidernes løb, men pt. er titlen Seniorformand.

»Egentlig så kan man opsummere det meget kort: Det er ingen sag at være formand når man har så stærk en sparringspartner som dig, Martin,« sagde Brian Rasmussen blandt andet i sin tale til Årets MB’er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *