Skovlunde vil altid være delt i nord og syd
Debat Der er interessant at følge debatten mellem Henriette Andersen og Steen Normind om udviklingen af Skovlunde Bymidte. Jeg forstår ikke, at kommunen har så travlt med at ”ødelægge” forholdene for de mange trafikanter der bruger Ballerup Boulevard.

Uanset hvordan man griber udviklingen an, vil Skovlunde også i fremtiden være delt i nord og syd. Boulevarden blev i sin tid anlagt for at være en fornuftig tilkørsel til både boliger og erhverv i Skovlunde og Ballerup. Som sådan tjener den stadig formålet perfekt, men nu skal forholdene for trafikanterne gøres mere besværlige, fordi man vil lave en boulevard som mange byer i Sydeuropa har.

Her er livsstilen og vejrforholdene helt anderledes end i Danmark, og her er det naturligt at mennesker mødes på pladser og boulevarder udenfor arbejdstiden, men det er ikke udbredt i Danmark.

Jeg har tidligere foreslået, at kommunen laver en forsøgsstrækning ved hjælp af betonklodser, som man gør, når der arbejdes med for eksempel motorveje. Det vil give et billede af, om trafikken kan afvikles fornuftigt, og det kan sikkert spare en hel del af de 17 millioner kroner, som Ballerup Kommune har afsat til projektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *