Priserne passer ikke
Debat Kan I virkelig ikke gøre det bedre? Nej, tilsyneladende ikke.

Jeg gør mine indkøb om lørdagen i byens lokale Kiwi Minipris men oplever jævnligt, at prisen på skiltet i butikken ikke er den samme som på kvitteringen, der derimod er højere.

Lørdag den 20. februar da jeg skulle betale var mit indkøb ”kun” steget med 57 kroner i forhold til hvad der stod på prisskiltene inde i butikken. Da jeg henvendte mig til kassemedarbejderen for at få de 57 kroner, som jeg har betalt for meget, udbetalt, fik jeg at vide, at det kunne jeg ikke.

Svar fra Kiwi

Hej Anja. Undskyld! Jeg tør simpelthen ikke på baggrund de foreliggende oplysninger give en forklaring på, hvordan det her kan ske. Håber du vil kigge ned i butikken og hive fat i mig, så vil jeg rigtig gerne høre mere.

Det er bestemt ikke noget hverken jeg eller mine medarbejdere ønsker at være kendt for.

Generelt vil jeg gerne som den nye discountbutik i Ballerup opfordre jer alle til at hive fat i mig, hvis I oplever at butikken, jeg eller mine medarbejdere kan gøre noget anderledes eller bedre – vi er her for jer og vil gøre vores bedste hver dag.

Morten Caspersen
Butikschef, Kiwi Ballerup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *