Politi uge 6
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

To tricktyve efterlyses i Skovlunde

Torsdag den 11. februar kl. 12.40 blev en 71-årig kvinde udsat for et tricktyveri i et supermarked på Bybjergvej. Hun blev kontaktet af en gerningskvinde, som spurgte til noget vaskepulver og forsøgte at hjælpe. Kort tid efter gik gerningskvinden med medgerningskvinde. De stjal kvindens pung, og beskrives som:

A. Kvinde, udenlandsk af udseende, ca. 30 år, ca. 160 cm., almindelig kropsbygning, langt sort hår.

B. Kvinde, udenlandsk af udseende, ca. 30 år, ca. 175 cm, tynd kropsbygning, langt sort hår. Hun var iført en lys sweater og lange mørke bukser.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Bilbrand i Ballerup

Fredag den 12. februar kl. 23.12 fik politiet en anmeldelse om brand i en personbil på Grantofteparken. Ved politiets ankomst var brandvæsenet til stede og i gang med at slukke branden. Bilen var totalt udbrændt, og det formodes at bilebranden var påsat.

 

Spirituskørsel i Skovlunde

Lørdag den 13. februar kl. 19.47 stoppede en politipatrulje en personbil på Bybuen, efter en anmeldelse om mulig spirituskørsel. Føreren, en 47-årig mand fra Skovlunde, blev skønnet påvirket af alkohol, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han erkender sigtelsen.

Bøden for førstegangs-spirituskørsel beregnes efter årsindtægten og promillens størrelse, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Tjener man f.eks. 250.000 kroner, koster kørsel med en promille på 0,51 første gang 5.000 kroner, mens en promille på 1 koster 10.000 kroner og 1,5 hele 15.000 kroner.

Promiller mellem 0,5 og 1,2 udløser altid en betinget frakendelse af kørekortet. Ved promiller over 1,2 mister man førerretten straks.

Promiller over 2 og gentagen spirituskørsel udløser generelt fængselsstraf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *