Politi uge 5
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Lommetyv i centret

Mandag den 1. februar fik en 26-årig kvinde stjålet sin pung i Ballerup Centret. Tyveriet skete mellem klokken 11 og 11.30, den unge kvinde bemærkede intet, men pludselig var pungen ikke længere i hendes taske.

 

Tyveri fra varebil

I tidsrummet fra onsdag den 3. februar klokken 16.30 til torsdag den 4. klokken 07.20 var der indbrud i en varebil på Måløv Hovedgade. En ukendt gerningsmand knuste passagerruden og stjal derefter værktøj fra bagagerummet.

 

36-årig uden kørekort – og nu også uden bil

Onsdag den 3. februar klokken 05.10 standsede en politipatrulje en personbil på Carl Nielsens Plads i Herlev, grundet høj hastighed.

Føreren, en 36-årig mand fra Charlottenlund, var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Men det stoppede ikke der, for det viste sig også at bilens nummerplader var stjålet – og han blev derfor også sigtet for dette samt at køre i en uindregistreret personbil.

Grundet gentagelsestilfælde blev det besluttet af personbilen skulle beslaglægges med henblik på konfiskering, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Forsøg på tricktyveri

Onsdag den 3. februar klokken 12 forsøgte to personer at begå et tricktyveri mod en 77-årig kvinde foran hendes bopæl på Syvendehusvej.

Hun blev kontaktet af en gerningsmand, som medbragte et kort og spurgte efter vej til Frederiksberg Hospital. Kvinden mærkede at manden rørte hendes mave, hvor hun havde sin skuldertaske, som nu var åben. Hun sagde nej og fik dem væk uden at de nåede at stjæle noget, de beskrives som:

A: Mand, anden etnisk udseende end dansk, 45-55 år, 170 cm, almindelig kropsbygning, talte engelsk. Han var iført en mørk hue og mørke bukser.

B: Kvinde, anden etnisk udseende end dansk, 40 år, 165 cm, almindelig kropsbygning, talte engelsk. Han var iført en mørk hue med lys kvast og mørkeblå frakke med bælte om maven.

 

Mindre færdselsuheld

Fredag den 5. februar klokken 07.50 skete der et uheld på Motorring 4, hvor en varebil påkørte en personbil i forbindelse med kødannelse på motorvejen. Der skete ingen personskader.

Føreren af varebilen, en 36-årig mand fra Hørsholm, var ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Grundet gentagelsestilfælde blev det besluttet af varebilen skulle beslaglægges med henblik på konfiskering.

 

Tyveri fra personbil

I tidsrummet fra lørdag den 6. februar klokken 18 til søndag den 7. februar klokken 10 var der indbrud i en personbil på Rørløkken i Herlev. En ukendt gerningsmand knuste den forreste rude i højre side og stjal blandt andet en brobizz.

 

Solouheld i Grantoften

Søndag den 7. februar klokken 14.25 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld med mulig spirituskørsel på Grantoftestræde.

En varebil påkørte en parkeret personbil i forbindelse med parkering. Føreren af varebilen, en 66-årig mand fra Ballerup, blev skønnet påvirket af spiritus, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

Derudover var han også frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Han erkender begge sigtelser, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Spirituskørsel i Ballerup

Søndag den 7. februar klokken 02 standsede en politipatrulje en personbil på Sct. Jacobsvej i Ballerup.

Føreren, en 42-årig mand fra Frederikssund, blev skønnet påvirket af spiritus, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han erkender sigtelsen, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *