Politi uge 4
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Ballerup Bymidte plaget af lommetyve

Fire lommetyverier på blot fire dage i Ballerup Bymidte, det er hvad lokalpolitiet kan finde frem på døgnrapporten fra sidste uge. Men det er også væsentlig flere tilfælde end normalt – især fordi de alle er foregået i samme område.

Onsdag den 27. januar mellem 12.10 og 12.35 gik det ud over en ung pige på 18 år, der befandt sig på Banegårdspladsen. Pludselig opdagede hun, at hendes pung var forsvundet fra tasken.
Dagen efter mellem klokken 11.30 og 12.15 skete det samme for en 86-årig kvinde i Centrumgaden og igen fredag omkring klokken 11.30 for en 66-årig kvinde – også i Centrumgaden.

Lørdag var det en 26-årig kvinde i Ballerup Centret, der klokken 14.10 pludselig opdagede at hendes pung var forsvundet fra tasken. I alle tilfælde har tyvene stjålet pungene, uden at ofrene har bemærket noget som helst.

 

Tricktyve på spil i Ballerup

Det er ikke kun lommetyve, der ødelægger den gode stemning i bymidten. Tricktyvene har også held med at narre folk i Ballerup.

Torsdag den 28. januar omkring klokken 12 var en 81-årig kvinde ved at aflevere tomme flasker i en butik i Centrumgaden. Mens hun står og putter sine flasker i automaten, bemærker hun et udenlandsk par, der stiller sig tæt på hende. Manden siger ’’hospitali’’ og den 81-årige spørger, om han mener hospital. Men hun får ikke noget svar og de går igen.

Da kvinden efterfølgende skal bruge sin pung inde i butikken, opdager hun, at den er blevet stjålet fra tasken. Der er desværre ikke noget signalement af parret – ud over at de så udenlandske ud.

Samme dag lidt før klokken 15 er det udenlandske par igen på spil – denne gang på en parkeringsplads bag en af Centrumgadens butikker.

En 67-årig mand kommer ud med sine varer efter at have handlet og går hen til sin bil, hvor et ældre udenlandsk par står. De spørger, om han mangler noget, hvortil den 67-årige svarer nej. Og så går parret.

Efterfølgende opdager den 67-årige at hans pung er forsvundet fra lommen. Der er desværre kun et sparsomt signalement af parret: De så begge udenlandske ud, manden omkring 70 år og fedladen, oplyser lokalpolitiet.

 

Indbrud i villaer og lejlighed

I sidste uge var der flere indbrud i politikredsen. Torsdag den 28. januar klokken 22.39 blev der anmeldt et indbrud i en villa på Agernskrænten i Egebjerg og politiet kørte til stedet.

Gerningsmanden var kommet ind via en opbrudt terrassedør og hele huset var gennemrodet. Der blev blandt andet stjålet et tv samt Georg Jensen genstande, oplyser politiet.

Dagen efter, fredag den 29., mellem klokken 16.30 og 21.45 var der igen indbrud i samme område – denne gang i en lejlighed på Skotteparken. Her var tyven også kommet ind ved at bryde en terrassedør op, og der blev blandt andet stjålet elektronik og smykker.

Lørdag den 30. januar gik det ud over beboere på Hyldemosen i Herlev. Mellem klokken 10 og 21.45 var der indbrud i deres villa. Tyven kom igen ind gennem en opbrudt havedør og stjal blandt andet smykker og kontanter.

 

Kørsel i frakendelsestiden

Fredag den 29. januar klokken 23.30 standsede en politipatrulje en personbil på Hold-an Vej i Ballerup. Føreren, en 30-årig mand fra Ballerup, var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Han erkender sigtelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *