Par nummer 7 bliver alligevel rent dansk
6dagesløb-copy.jpg
rets par nummer 7, Alex Rasmussen og Jesper Mørkøv, med løbsarrangør Michael Sandstød i midten er klar til endnu et 6-dagesløb i Ballerup Super Arena. Foto: Lars Rønbøg
Cykling Det legendariske Par nr. 7 til det 54. københavnske 6-dagesløb bliver alligevel rent dansk. Parret kommer til at bestå af Jesper Mørkøv og Alex Rasmussen.

Oprindeligt var det planen, at årets par nummer 7 skulle bestå af Alex Rasmussen og tyske Marcel Kaltz, mens par nummer 14 skulle være Jesper Mørkøv og tyske Christian Grassmann.

Dette bliver nu ændret, så der bliver tale om et rent tysk og et rent dansk par.
»Vi så senest i det netop kørte 6-dagesløb i Bremen, at Jesper virkelig har et højt niveau. Derfor har vi vurderet, at han er klar til at blive en del af par nummer 7. Et rent dansk par nummer 7 er den bedste løsning, og så får vi også et meget powerfuldt rent tysk par af høj klasse, der kan udfordre dem«, forklarer sportschef for 6-dagesløbet Jimmi Madsen.

Jesper Mørkøv afløser dermed sin storebror Michael i par nummer 7. Michael Mørkøv har kørt i det berømte par de seneste otte år. Alex Rasmussen sætter rekord ved at en del af parret med syvtallet på ryggen for niende gang.

»Det bliver virkeligt spændende at se om Jesper kan leve op til de store forventninger, der naturligt er til par nummer 7,«, tilføjer Jimmi Madsen.

Kaltz/Grasmann skal køre som par nummer 14. Men årets felt er spækket med flere stærke par.

Blandt andre kan nævnes par nummer 9 med Marc Hester og belgiske Jasper De Buyst, det rent belgiske par nummer 2, Kenny De Ketele/Moreno De Pauw. Men også par nummer 4 med hollandske Nick Stöpler og spanske David Muntaner, og det belgisk/hollandske par nummer 11, Otto Vergaerde/Yoeri Havik vil uden tvivl kunne blande sig i toppen af det 54. københavnske 6-dagesløb.

I alt 15 par deltager i løbet, der køres den 4. til 9. februar i Ballerup Super Arena. Man kan se det komplette felt på www.6dagesløb.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *