Panikløsning fra viceborgmesteren
Debat Det er en vaskeægte panikløsning, som viceborgmester Lolan Ottesen gør sig til fortaler for i sidste uges avis. Skal Ballerup Kommunes reaktion på udfordringen med den øgede flygtningestrøm være, at bygge flere billige almene boliger? Det synes vi hos Det Konservative Folkeparti er en utrolig dårlig ide, og er der tre åbenlyse årsager til.

For det første, så giver det ingen mening at vende udviklingen, hvor vi sammenlægger mindre lejligheder til færre store, da det er en af de få muligheder vi har for at ændre den demografiske befolkningssammensætning i kommunen.

For det andet, og meget væsentlige, så skulle jeg mene at når der er tale om flygtninge, så må udgangspunktet vel være, at de på et tidspunkt skal hjem igen, og derfor giver det ikke nogen mening at kaste sig ud i store permanente boligbyggerier, for at løse et midlertidigt problem.

Sidst men ikke mindst, så gad jeg nok vide hvor det lige er, at Lolan Ottesen og Socialdemokraterne mener disse mange nye små almene boliger skal bygges?

Hun skriver, at hun mener staten skal betale for opførelsen, men vil de ikke det, så skal vi selv betale. Hvilke anlægsmidler skal bruges til det?

Det hænger ganske enkelt ikke sammen, og spørgsmålet herfra må lyde om dette er et udtryk for Socialdemokraternes officielle holdning?

Mener borgmesteren, at løsningen på udfordringerne med en øget flygtningestrøm er, at vi skal bygge flere små almene boliger og i samme instans bruge anlægsmidler vi ikke har?

For det mener vi hos Det Konservative Folkeparti bestemt Ikke, tværtimod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *