Nederlag i det svenske
Fodbold Sidste weekends sejr over FC. Rosengaard blev i lørdagens opgør mod LB07 Limhamn udskiftet med et nederlag mod et meget stærk og effektivt hjemmehold.

BSFs kvinder startede meget lige og efter ni minutter var Tanya Arngrimsen tæt på at bringe BSF foran 1-0 efter en forrygende afslutning. Men i stedet var det hjemmeholdet der scorede kampens første mål, da de på et flot langskud scorer til 1-0 i det 20 minut.

Blot fire minutter efter var den gal igen og så stod det 2-0. Kvinderne spillede ganske fint, men havde svært ved at komme helt frem til de åbne chancer og i 1.halvlegs sidste sekunder kom de yderligere bagud og gik til pausen bagud 3-0.

»Trods vi er nede med 3-0 er der meget vi kan glæde os over. Vi var godt klar over, at LB07 måske på nuværende tidspunkt var en lidt for stor opgave, men pigerne havde i de første 45 minutter arbejdet godt og stor ros for deres indsats,« siger cheftræner John Froman.

De sidste 45 minutter blev lige så tæt som det var tilfældet med 1.halvleg, dog måtte BSF se endnu en scoring fra svenskerne, da en personlig fejl gjorde det nemt for hjemmeholdet.

»Nederlaget på 4-0 var ikke det rette billede af kampens styrkeforskel og vi kunne rejse tilbage til Ballerup med flere gode momenter vi kan arbejde videre med på den forestående træningslejr i Tyrkiet, hvor holdet skal spille yderligere to træningskampe mod stærke hold fra Kosovo og Ungarn, der begge topper deres respektive ligaer i deres hjemlande,« siger John Froman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *