Måløv IF hjælper overvægtige børn
Måløv-idræt-copy.jpg
Der er plads til udfoldelse og motion, når Måløv IF inviterer til Jump4fun. Foto: Pr foto
Motion Et af de bedste midler mod overvægt er motion og derfor går Måløv Idrætsforening sammen med DGI om at tilbyde aktiviteter for overvægtige børn.

Projektet hedder Jump4fun og målet er, at fysisk aktivitet og idræt skal være en naturlig og glædelig del af børnenes hverdag. Samtidig arbejdes der med at udvikle bevægelsesglæde, selvværd, kropsbevidsthed, motorik, muskelstyrke og kondition.

Konceptet er udviklet i et samarbejde mellem Over-vægtsambulatoriet på Nordsjællands Hospitals børne- og ungeafdeling, Julemærkefonden og DGI Nordsjælland, og trænerne er blevet fagligt klædt på gennem et uddannelsesforløb, så de kan klare opgaven.

Udover den ugentlige fysiske aktivitet vil børnene og deres familier cirka hver anden måned blive inviteret til at møde de andre Jump4fun-hold og deres familier ved et fællesarrangement med hygge, motion og undervisning i sund kost.

Nu kan 6-16 årige springe på allerede eksisterende hold i de sidste fire måneder af sæsonen, frem til 13. juli. Træningen foregår onsdage klokken 18-19 i Gl. Måløvhal på Måløv Hovedgade 48.

Forældrene er også velkomne ved træningen, hvor de også kan få dyrket motion.

Hvis man vil vide mere om projektet, så kan man se mere på www.maaloevif.dk eller skrive til info@maaloevif.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *