Lone svarer ikke på mine spørgsmål
Debat Kære Lone Madsen. At kalde mit indlæg til dig i sidste uges avis perfidt og personligt er ikke i orden.

Jeg undrer mig over at du blander migranter, flygtninge og indvandrere uden at skele til hvilke grupper de hører til og hvordan de belaster den kommunale økonomi. Svaret på det har jeg stadig ikke fået!

Så undrer jeg mig over at DF ikke vil være med til at kommunen skal være UNICEF-by og dermed hjælpe verdens allerfattigste børn i deres nærområde! Det svar efterlyser jeg stadig.

Du svarer slet ikke på mine spørgsmål, men angriber mig i stedet for ikke at høre efter til vores møder. Naturligvis hører jeg efter og jeg ved godt at vi skal tage godt 70 flygtninge i år, men hvor kommer migranter og indvandrere fra og hvor mange skal vi så have af dem?

Faktuelt har vi Indtil nu modtaget 27 flygtninge. Hvor mange migranter og indvandrere vi har modtaget ved jeg ikke, men det kan du formentlig oplyse mig om samtidig med at du giver mig de andre svar jeg efterlyser.

4 kommentarer om “Lone svarer ikke på mine spørgsmål”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Helle Tiedemann.

  Jeg mener at DF hellere vil servicere vore egne borgere, før de påtager sig at servicere alverdens børn/voksne.

  Hvorfor kommer egne borgere altid i anden række når kommunen/Socialdemokratiet pøser penge ud til velgørende formål. ??

  Og er det ikke velgørende at vi har eet parti (DF) der vil sætte tæring efter næring, forstået på den måde vi først og fremmest skal spare op til strenge tider før vi involvere os i flere udgiftskrævende projekter. ??
  I mange år har vi jo fået tudet ørene fuldt af at det står skralt til med kassebeholdningen. ??

  Helt Fornuftigt af Lone, DF, at sige det som vi alle går og tænker.

 2. Lone Madsen siger:

  Svar til Helle Tiedemann!

  Kære Helle Tiedemann!
  Når jeg med rette kalder dit indlæg for perfidt og personligt, så er det fordi du beskylder mig for at lyve om flygtninge antallet, som du så åbenbart var uvidende om, men som jeg kendte, fordi jeg – ligesom dig – sidder i økonomiudvalget!

  Så undrer du dig over at jeg blander flygtninge og migrant problematikken sammen?

  Til det kan jeg kun sige, at du endnu engang ikke har styr på fakta.

  Så sent som ved Kommunalbestyrelsesmødet i mandags, oplyste Borgmesteren om hvilke typer “flygtninge” vi modtog i kommunen sidste år.

  Og der blev oplyst at det ikke kun var flygtninge fra det krigsramte Syrien, men i høj grad også MIGRANTER fra Eritrea, Somalia, Iran og Irak!

  Mig bekendt er der IKKE krig i disse lande og derfor er disse mennesker IKKE flygtninge men MIGRANTER!

  Der er tale om mennesker som har betalt menneskesmuglere mange penge, for at komme igennem syv lande, for at komme op til Danmark og nyde godt af den danske velfærd, en velfærd som kun kan blive på bekostning af:
  1. – Vores børn’s lærdom og pasning!
  2. – Vores ældres pleje og omsorg, eller mangel på samme skulle jeg nok hellere sige!
  3. – Vores handicappede, syge og svages velfærd!
  4. – Yderligere boligmangel i Ballerup Kommune!

  Så spørger du igen, hvorfor vi i Dansk Folkeparti ikke vil støtte op om, at Ballerup skal være UNICEF by 2017?

  Til det skal jeg endnu engang svare:
  Vi ønsker ikke at bruge 500.000 kr. Årligt på administration, i forbindelse med at Ballerup skal markedsføre sig som UNICEF by ude i den store verden.

  Samtidig med at vi sparer på den borgernære velfærd og administration på Rådhuset, det hænger i vores verden IKKE sammen!

  For vi ønsker først og fremmest en ordentlig og værdig velfærd til vores egne borgere, før vi hjælper MIGRANTER fra alverdens fattigste lande, til en bedre velfærd i Danmark end hvor de kommer fra!

  For vi kan trods alt ikke brødføde og flytte hele den Afrikanske og Mellemøstlige verden til Danmark – og integrere den til Danske forhold – uden det får konsekvens for den almindelige danske borgers velfærd og kultur!

  Med venlig hilsen
  Lone Madsen
  Gruppeformand for Dansk Folkeparti i Ballerup
  MKB og MØU

 3. Musa Kekec siger:

  Hej Lone

  Jeg vil anbefale dig at du går ind og læser om de lande du nævner før du vrøvler og vildleder.

  Somalia: Har du hørt om terror og Boko Haram, der bortfører især kvinder?
  Irak: Har du hørt om IS/ISIS/DAESH, der har belejret dele af Irak og som hugger hoveder af uskyldige mennesker?
  Iran og Eritrea: Har du hørt om politisk forfulgte fanger, der risikerer at blive hængt fordi de tænker anderledes end regeringen/systemet? Forestil dig at du risikere at blive tortureret og myrdet fordi du ytrer de holdninger og meninger du har?

  Du bliver ikke automatisk migrant fordi du som flygtning skifter fra et land til et andet.
  Du bliver jo heller ikke mindre arbejdsløs når du flytter fra en by eller land til et andet af denne grund.

  Du ville være en migrant hvis du som ganske almindelig borger flyttede fra et land til et andet grundet uddannelse, arbejde mv.

  Vi taler ikke om at brødføde hele Afrika eller Mellemøsten men de, der opfylder kriterierne for at søge asyl og som er flygtninge. Husk nu lige at et meget stort antal allerede er i nærområderne (Libanon 2,5 mill. og Tyrkiet knap 3 mill.) hvilket du også er fortaler for. Men du kan ikke blot som nation føre krig, skære i bistanden til nærområderne og bagefter tale om hjælp i nærområderne og flygte fra dit ansvar.

  Vi skal naturligvis værne om vores velfærdssystem og sikre at alle vores borgere i Danmark får denne mulighed i henhold til kravet om ret og pligt.

 4. Lone Madsen siger:

  Musa:
  Det er naturligvis sørgeligt at der findes så modbydelige islamiske terrorregimer i den Mellemøstlige og Afrikanske verden!

  Men det har der jo altid været og det vil der nok altid blive ved med at være, så længe der findes Imamer der prædiker Sharia, løgn, død og ødelæggelser over vantro, Kristne og Jøder!

  Men det værste er, at disse Imamer findes på Dansk jord og i Danske moskeer. Og de prædiger disse Sharia love til den almindelige muslimske troende, der kommer i disse Moskeer!

  Det harmonerer jo på ingen måde med den Danske frie, lige og demokratiske tankegang!

  Og vil jo give massive kulturelle problemer, som vi allerede ser i dagens Danmark i Grimshøj, Vollsmose, Tinghøj, Nørrebro osv.

  Det siger sig selv at en overvægt af disse mennesker, der kommer til frie, lige og demokratiske forhold i Europa og Danmark. På sigt vil underminere den Danske kultur og velfærd på grund af massive kulturelle forskelle, med omkostnings tunge integrations vanskeligheder til følge og på grund af massive udgifter til assimilering, forsørgelse, sundhed, uddannelse og integration iøvrigt.

  I øjeblikket ser vi et Sverige der er bragt i knæ, på grund af en overvægt af udefrakommende mennesker med en kultur, der på ingen måde harmonere med den frie, lige og demokratiske tankegang!

  Og den situation er vi i øjeblikket ved at bringe lille Danmark i også, hvis ikke vi omgående får sat en stopper for den massive indvandring fra Afrika og Mellemøsten!

  Vi skal hjælpe mennesker i nød, det ligger ganske enkelt i den Dansk/Kristne kultur og tankegang, det har vi altid gjort og det skal vi naturligvis blive ved med.

  Men vi kan hjælpe mange, mange gange flere mennesker i nød i nær områderne, og hvor de rigtige flygtninge er, dem der ikke har haft råd til at betale menneskesmuglere mange penge for at komme til Europa.

  Med venlig hilsen
  Lone Madsen
  Gruppeformand for Dansk Folkeparti i Ballerup
  MKB og MØU

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *