Lokal mekaniker til DM i Skills
SorenToftelund_Toyota-copy.jpg
Søren Toftelund fra Arne Stubbe i Måløv er med til DM i Skills i denne uge, hvor han skal dyste mod andre unge mekanikerelever fra hele landet. Foto: Toyota Danmark
fagdyst Fra 4. til 6. februar er Messe C i Fredericia fyldt til bristepunktet med dygtige, unge erhvervsskoleelever, der skal dyste i lige netop deres fag.

Over 300 er tilmeldt ’DM i Skills 2016’, som konkurrencen hedder, og de skal kæmpe i 36 forskellige konkurrencefag som dækker alt ligefra smørrebrødsjomfruer til brolæggere over tækkemænd, tjenere og tømrere.

Fra Måløv deltager den 22-årige mekanikerlærling Søren Toftelund fra Arne Stubbe Automobiler, der håber at tage sejren i Fredericia i denne uge.

»Jeg kan godt mærke sommerfuglene i maven. Jeg håber bare, at jeg ikke bliver så nervøs at jeg glemmer de små detaljer som for eksempel at lægge plastik på sæderne, inden jeg sætter mig ind i bilen,« siger Søren Toftelund.

Han har flere gange tidligere bevist, at han magter at tøjle nervøsiteten, når det gælder. Som førsteårslærling nåede han til regionsfinalen foran adskillige ældre studerende, der stod foran afslutningen af deres uddannelse, og hans karaktergennemsnit på 11,21 taler næsten for sig selv.

Søren Toftelund fik for alvor interesse for teknik og motorkræfter, da han som 16-årig fik knallert. Siden er interesseren bare taget til, og han føler sig heldig over at kunne arbejde med noget, der også er hans hobby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *